Ditt lokala plåtskadecenter i Halmstad

Billackering 

Billackering anser vi är en form av hantverk. Med hjälp av vår fleråriga erfarenhet skapar vi en kvalitet som gör kunden nöjd med slutresultatet.
Tack vare ett väl fungerande arbetsflöde hanterar vi kundens fordon efter alla branschens regler, både miljömässigt och kvalitetsmässigt. 

Vårt mål är att varje fordon som lämnar Autolack ska se ut som nytt. Det gäller allt från bara en kofångare till ett helt objekt!

Lastbilslackering 

Tack vare våra stora ytor kan vi hantera stora fordon såsom lastbilar och trailers, men även jordbruksfordon och andra större objekt.

 

Nya lackboxar för tyngre fordon 

Under våren 2013 fick vi ytterligare 600 kvm med 6 kompletta lackboxar med utrustning för de kräsna! 6 åkbara personliftar, tork-funktion, IR-teknik, 60 graders värme och återvinningen på uppvärmd luft är 91-97%. Vi tänker nu MILJÖ med fjärrvärme. 

Industrilackering 

Vi erbjuder även lackering av större industridetaljer, som tack vare våra ytor i princip kan vara hur långa som helst, bara de är hanter- och fraktbara. Vi har god erfarenhet av att lackera stål, aluminium och rostfritt. Vi anpassar lackeringens omfattning efter den miljö som produkten ska verka i. 

Vi kan nu måla allt 

En ny anläggning våren 2013 som är 49 meter lång, 4,5 meter hög och 9,4 meter bred med utrustning nästan för allt! Motiv/Designlackering Då vi har en unik tillgång till en av Sveriges absolut skickligaste motivlackare kan vi även erbjuda denna typ av lackering. 

Husbilar / Husvagnar 

Autolack är även auktoriserade och certifierade för reparation av husvagnar och husbilar.

Autolack i Halmstad AB är en certifierad

skadeverkstad och samarbetar med alla

större försäkringsbolag.

Autolack i Halmstad AB

Gjutaregatan 10 B 

302 60 HALMSTAD

Tel: 035-17 34 80

e-post: autolack@telia.com

autolackhalmstad.se © 1991-2018